Специализиран Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери

Официален Сервиз за ремонт и монтаж по домовете на електрически бойлери:

 • Ariston
 • Atlantic
 • Beko
 • Bosch
 • Gorenje
 • De Dietrich
 • Diplomat
 • Dominator
 • Елдоминвест
 • Елпром Варна
 • Flamina
 • Матев
 • Midea
 • Neо
 • Pacific
 • Tesy
 • Termomax
 • Thermex
 • Stiebel Eltron
 • Светльо Шишков
 • Vicom, Виком и други

Смяна на бойлери, Електро, ВиК монтаж и демонтаж.

След подаване на заявката, техниците ни ще ви посетят в удобно време. 

Работно време от 9.00 до 18.30 ч.

Събота, Неделя и официални празници Почивен ден

Доставка на резервни части единствено при извършен от нас ремонт!

,

Винаги можете да разчитате на нас, когато имате нужда от качествен сервиз за ремонт и монтаж на бойлери в Пловдив и близките околности на по-добри цени.

NB!!!* При всякакъв теч от бойлера или при офазяване на корпуса (биене на ток) веднага да бъде преустановена работата с уреда и незабавно да се потърси техническо лице!

Ние извършваме професионален ремонт и монтаж на по-добри цени. За стенни, обемни, вертикални или хоризонтални електрически бойлери в Пловдив. Техниците на Сервизa са с дългогодишен стаж. Те посещават дома  на клиента и с чисто механични действия, с цел визуална информация за реалното техническо състояние на уреда, се пристъпва към ремонтиране на място, без да е необходимо транспортирането до Сервиза в Пловдив. Работим в цял Пловдив и в следните квартали: Център, Тракия, Северен – Кършияка, Южен- Кючук Париж, Източен- Каменица 1 и 2, Западен – Смирненски, Остромила и др. 

*БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА ~ при извършен от нас ремонт.

Цената на ремонта се определя след дефектация от сервизния техник и се пристъпва към даден ремонт единствено при съгласието на клиента. Ако клиентът иска само диагностика да се установи причината, то дължите само цената за посещението и диагностиката на бойлера и усмивка :)

Ако искате да запазите нашите телефони си ги запишете, все някога ще ви потрябват!

Монтажът на бойлери вече не са свързани със загуба на време и търсене на различни майстори и транспортни услуги. След позвъняване на посочените ни телефони ние ще изпратим подходящия специалист за съответната услуга. След оглед, консултация и уточняване на подходящото място ще пристъпим към монтажа на електрическия бойлер.

 • Монтаж и ремонти на Акумулиращи бойлери за мивка от 5 литра до 15 литра.
 • Монтаж и ремонти на електрически бойлер за баня от 50 литра до 150 литра.
 • Монтаж на проточен бойлер за баня или кухня
 • При монтаж от нас, важи гаранцията!

Наблюденията и мненията на нашите клиенти е че на хоризонталните бойлери им свършва по-бързо водата. Причината е, че топлата водата при хоризонталния се разрежда по-бързо от вертикалния бойлер, при което ние препоръчваме вертикални, от  50 до 100 литра, бойлери за баня.

Мнение и съвет при покупка на нов бойлер:

1 – В Пловдив и региона, водата е много варовита, което довежда до натрупване на големи количества варовик в бойлерите. Това довежда до ежегодна профилактика (почистване от котлен камък). Ако бойлерът е монтиран в сухо помещение без сифон на пода, ние съветваме при смяната да обърнете внимание на новите, със сухи нагреватели. При тях не се налага източване на водата при ремонт.

2- Вертикалният бойлер е по-добър от хоризонталния, от към задържането на по-голямо количество топла вода. Ежедневно хората се оплакват от хоризонталния за недостига на топла вода, особено през зимния период.

3 – Преди покупка, поискаите техникът, който ще извърши монтажа да дойде за оглед и консултация. Специалистът ще ви посъветва каква марка, кой модел и какви размери са подходящи за вашата ситуация. Така ще си спестите покупка на неподходящ бойлер, който няма да пасва на вашето място. Не разчитайте на консултантите в магазините, те не са видели мястото и ситуацията.

Нека да поговорим малко по подробно за проблемите на бойлерите, техния ремонт и отстраняването на повредите им. Извършваме всякакви ремонтни услуги с цел ефективен и професионален ремонт на бойлери.

При правилна експлоатация на бойлера – пълна профилактика (почистване на котлен камък, преглед на ел инсталацията, змяна на меки връзки ) значително живота може да бъде удължен на боилера.

Колкото до смяната термостат на бойлер, обръщаме внимание не само на разваления елемент, а и на проблема, който го е предизвикал. С отстраняването на този проблем наложил смяна на терморегулатор на бойлерa, отхвърляме възможността за понататъчна поява на проблемa. При наличието на проблем с термореле на бойлер, трябва да се свържете с квалифициран техник, защото е нужно не само да се смени или възстанови релето, а и да се установи причината за възникналия проблем. С качествата , с които разполагаме сме способни да разрешим вашите проблеми веднъж завинаги.

Когато имате проблем с дефектирало старо бойлерно копче, терморегулатор, термозащита, ключ или табло и желаете подмяна или ремонт, единствения изход за качествено свършена работа относно ремонта на бойлера в Пловдив или региона е да се обадите на квалифицирани специалисти, които ще реагират по най-бързия начин. Дейността ни е съпроводена с професионализъм и разумна цена. След ремонта на уреда ще Ви оставим както с работещ бойлер, така и с добро отношение!

Когато стойността за ремонта на стария бойлер се доближава до цената на новия или липсва резервна част за модел, който не се произвежда вече или го няма на нашият пазар. Ние предлагаме много добра комплексна цена за смяната на бойлера като го  демонтираме и монтираме както и гаранция от 3 до 5 години! Не се доверяваите на обяви за ремонт на бойлери в Пловдив!

Необходимо ли е да изключваме бойлера след като достигне температурата? В зависимост от това кога и колко топла вода ви е нужна. Ако желаете да имате достатъчно топла вода за къпане, веднага щом се приберете в дома си след дългия работен ден е по-добре да не се изключва.

Добре дошли в нашата страница за сервиз за ремонт на бойлери Пловдив

Това е страница за професионален ремонт, монтаж или смяна на бойлер, когато имате нужда от помощ от техник или майстор в офиса, на вилата или вкъщи. Предлагаме опитни електротехници, способни да ви помогнат бързо, когато имате нужда от ремонт на стар или нов бойлер в Пловдив.

Монтаж, ремонт и диагностика на бойлери в Пловдив от марките Теси, Дипломат, Аристон, AEG, Атлантик, Доминатор, Елдоминвест, Фламина, Матев, Сънсистем, Нео, Виком, Декамекс, Краон, АЕГ, Горение, Voltel, Thermex, Edesa, Светльо Шишков, Ktm, Gorenje, Bosch,Stiebel Eltron, Iner, De Dietrich, Indoor, Sang, Vicom, Crown,Midea, Sunsystem, Термомакс, Инер,Волтел, Варненските бойлери, Филинокс, Пасифик, Краун, Termo Total, Мидеа, Елпром Вара,Tatramat,Konig, Bard, Термо Тотал, Термолукс, Neo, Едеса, Електролукс и други. Специализиран Сервиз за ремонт на бойлери Елдом Пловдив

Продаваме и втора употреба бойлери в много добро състояние с направена пълна профилактика! Даваме гаранция при монтаж от нас! За повече информация на сервизния телефон.

Каква е пречената за шума на бойлер при включване?

Мнения от Специалистите ни: С работата на бойлера се натрупва котлен камък по нагревателя и около него. С периодичното отваряне и почистване от натрупалия се котлен камък (варовик) на бойлера, се премахва шумът, оптимизира се работата и се удължава живота му. Ние правим профилактика и почистване на бойлери от котлен камък Пловдив.

 • Почистване на бойлери от котлен камък (варовик) Пловдив
 • Смяна нагреватели на бойлери
 • Смяна на термореле, копче, ключ, бойлерно табо
 • Отстраняване на късо съединение в бойлерно табло
 • Нагреватели за бойлери Светльо Шишков в Пловдив
 • Оригинални Нагреватели и терморегулатори за бойлери Теси, Елдом инвест, Дипломат, Матев, Стибел елтрон, Фламина, Термолукс, Аристон, Горение, Нео, светлю шишков и др.
 • Профилактика на електрически домашни бойлери в следните квартали: Център, Северен – Кършияка, Южен- Кючук Париж, Източен- Каменица 1 и 2, Западен – Смирненски, Остромила и др.
 • Смяната на части по уредите трябва да се монтират само от правоспособен ел. техник!

 

Ако Ви хареса сервиза, харесайте Like чрез социалните бутони. Благодаря :)

 

Реагираме своевременно, след като ни се обадите по телефона!

Разположението на екип от майстори за диагностика и ремонт на бойлери в Пловдив, реагира своевременно да отговори на вашите нужди, независимо дали е спешно или става въпрос за планиран монтаж или ремонт на бойлери в региона. Обслужва следните населени места: Марково, Белащица, Брестник, Браниполе, Ягодово, Куклен, Първенец, Храбрино, Цалапица, Труд, Войводиново и Брестовица.

Service repair for Electric storage water heaters Plovdiv

Фирмите за Специализиран Ремонт на бойлери с посещение техник на място са малко. Услугите които предлагаме не приключват само с това. Предлагаме ремонти и монтажи на автоматични перални,миялни, пералнисушилни, готварски печки,електрически радиатори, също фигурират в услугите ни, с които разполагаме. Монтираме всякакви електрически бойлери за бита.

За повече информация разгледайте останалите страници на сайта.

ВиК услуги Пловдив, Домашни ремонти,  Електро услуги Пловдив

 

Бяла техникамиялни, пералнисушилни, керамични котлони,фурниелектрически радиатори

Share