Бояджийски услуги – Не работи!!!

НЕ РАБОТИ !!!

Професионално интериорно боядисване с латекс. Спазване на срокове и качествено изпълнение. Ако търсите професионалисти в боядисването с латекс, Вие сте попаднали на точното място.

Майсторите ни ще боядисат бързо, чисто и на разумна цена. Съвети и Мнения от Сервиз Пловдив: Изборът на цвят оставяме винаги на вас. Но от нас, ако желаете, ще получите най-добрите съвети относно това коя боя и цвят е подходящ за съответното помещение.

Съветваме първо да се помисли какъв ще е резултатът, който искате да се получи след боядисването. Дали само леко да освежат стария цвят, или генерално да променят визията на стената.

Боядисване – латекс (за една ръка) 1.5 лв./кв.м.
Боядисване – два и повече цветове (за една ръка) 2 лв./кв.м.
Грундиране 1.2 лв./кв.м.
Финна/Бояджийска шпакловка 3 лв./кв.м.
Облепване с хартиено тиксо 1 лв./кв.м.
Поправка петна и пукнатини преди боя 7 лв./кв.м.
*Луксозни и дизайнерски изпълнения По споразумение
Обръщане,запълване,поставяне на алуминиев ъгъл,изправяне  на прозорци, врати 6 лв./лин.м
ОБРЪЩАНЕ/ИЗМАЗВАНЕ ЪГЛИТЕ НА ПРОЗОРЦИ ИЛИ ВРАТИ след поставена дограма – 6 лв/лин.м

БЕЗПЛАТНО: ОБЛЕПВАНЕ НА ВРАТИ, ПРОЗОРЦИ И МЕБЕЛИ

Забележка: Цените за всички видове боядисане са за труд и не включват материали.

Крайната цената и деня за боядисването се определя след оглед от наш Бояджия.

 

Предпочитаме да работим с материали на клиента.

Например:

За две ръце покритие на таван с площ 15 кв. м, с боя с разход 100 грама на кв. м, необходимото количество латекс е 3 кг.

Латексовите бои са екологично чисти, негорими и устойчиви, съставени са от микро полимерни частици. Това е една от причините те да са толкова търсени. Латексът има добра покривност и може дa се чисти лесно с вода, което го прави хигиеничен и лесен за поддръжка.

Латексът може да се нанесе направо върху изчистената и грундирана стена.

В специализираните магазини най-често се продават разфасовки от 5 до 50 кг. Продават се български бои от марки “ Леко“, „Боро“ и „Дисповит“.  Най-продаваните вносни бои по магазините са чешкият „Прималекс“ и белгийски латекс „Levis“. В специализираните магазини най-често се продават разфасовки от 5 до 50 кг. Има и промишлени количества от 175 кг, но те не са за домашно боядисване.

Предлаганият латекс е бял и отделно се продават оцветители. Има богато разнообразие от оцветители на пазара,но  най-добра възможност дава компютърното тониране, което се предлага в  магазините. С него могат да се постигнат над 1000 нюанса. Удобно е и дори да свърши латексът, винаги може да се закупи допълнително количество с точния цвят.

Подготовката на стената за боядисване е най-важна. Преди да се пристъпи към самото боядисване, стените трябва да са идеално шпакловани. Желателно е добре шпаклованите стени да се грундират, за да се изравнят окончателно грапавините и да се намали разхода на боя. Нанасяне на финна бояджийска шпакловка по стените и таваните за отстраняване на неравности и пукнатини.

Започва се от тавана, който в повечето случаи е бял.За целта първо трябва да са смъкнати релсите за пердета, ключове,контакти и осветителното тяло. Ако останат по местата си по време на боядисването ще се изцапат.

Голямо значение има кои стаи в апартамента ще бъдат боядисвани. За влажните помещения като баня и кухня е добре да се избере т.нар. „дишащ“ латекс. Освен, че има добра покривност, латексът може и да се мие. Така ще почистватe стените, без да се притеснявате от постоянното замърсяване от печката в кухнята или от парата в банята.

Добре е да се обмисли дали всички стени ще се боядисват в един цвят, или ще се търсят различни нюанси на един и същ, или пък абсолютно различни цветове.

Качественото боядисването се извършва на три пласта, като нанасянето на всеки следващ става след минимум 4 часа или, когато долният слой е добре изсъхнал.

В ъглите, където не достига валяка, се отсичат с обикновена бояджийска четка.

За да се направи най-изгодна покупка, трябва да се обиколят поне няколко магазина, защото цените варират. Добре е да се избере марка на продукта и да се сметне много точно количеството от всеки цвят.

Следва се първоначалния проект. Добре е да се обмисли дали всички стени ще се боядисват в бял цвят, или ще се търсят различни нюанси на един и същ, или пък абсолютно различни цветове.

За нас:

Ние можем само да ви уверим, че вече се гордеем с много доволни клиенти и редица отлично изпълнени поръчки.

Share