Електроуслуги Пловдив

 Electrical services

Електроуслуги Пловдив, откриване и отстраняване на ел аварии
само за вашия дом:

 • Ключове, контакти, осветителни тела
 • Ремонт и монтаж на ел. табла, предпазители, прекъсвачи
 • Монтаж на щепсели, звънци, клеми, лунички, аксесоари
 • Откриване и отстраняване на аварии, къси съединения и нередности
 • Монтаж и ремонти на скрито осветление, фасадно осветление, фасунги, глим лампи
 • Монтаж на бушони, шалтери, девиаторни ключове, контактори, лампи
 • Изграждане на електрически инсталации, окабеляване, разклонителни и конзолни кутии
 • Смяна на апартаментни електрически табла и автоматични предпазители в Пловдив
 • Монтаж на ел. уреди – бойлери, перални, миялни, сушилни, печки, аспиратори, фурни, керамични котлони
 • Енергоспестяващи решения за дома
 • И други дребни ремонти


Понеделник – Петък от 9.00 до 18.00 ч.

Събота, Неделя и официални празници- почивни дни.

Доставка на материали при извършени от нас услуги.

,

Когато имате проблем с електрическата инсталация в дома си винаги можете да разчитате на нас!

Нашият екип от Електротехници са специализирани само за домашни електро инсталации. Имаме възможност своевременно да реагира на вашите нужди от професионални и качествени електро услуги или ел ремонти в Пловдив на по-добри цени! Независимо дали е авария, или става въпрос за планиран ремонт, като монтаж на електрически уреди или просто проверка и подмяна на един контакт, или др.

Ако искате да запазите нашите телефони си ги запишете, все някога ще ви потрябват!

Електро услуги Пловдив е екип от професионалисти – всеки Електротехник е специализиран в широк кръг от услуги и ремонти в дома. Основната дейност е откриване и отстраняване на електрически аварии, планиране, проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на всички видове домашни електроинсталации.

 

- Спешно отстраняване на Електро Аварии и услуги в Пловдив!

При нужда предлагаме спешно отстраняване на ел. аварии в рамките на деня от обаждането. За повече информация, обадете ни се на посочените телефони и говорете с квалифицираните ни служители. Те ще уточнят с вас - Ел услуги Пловдив, ремонт или авария и ще насрочат посещение на електротехник за град Пловдив в следните квартали: Център, Северен – Кършияка, Тракия, Южен- Кючук Париж, Остромила,  Източен- Каменица 1 и 2, Западен – Смирненскии други близки населени места.

*БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА ~ при извършван от нас ремонт!

Цената за отстраняване на повреда или ел услуга се определя след оглед от Електротехник в Пловдив и се пристъпва към даден ремонт единствено при съгласието на клиента. Ако клиентът иска само диагностика, то дължи само цената за посещението и диагностиката.

Електро услуги Пловдив – Работим в гр. Пловдив и близките околностите.

Няколко неща, които всеки трябва да знае за електро инсталацията в дома си:

 • Електрически уреди трябва да се монтират само от правоспособен ел техник!
 • При монтажа или смяна на уредите от нас ще ви важи гаранцията!

 • Важно за ел. мрежата в жилището Ви е да бъде безопасна. Понякога бързата реакция е от голямо значение, защото може да спаси живота Ви. Ако знаете симптомите, че мрежата Ви е претоварена, Вие ще го предотвратите преждевременно.
 • Когато светлината от лампите „трепти”, очевидно мрежата се нуждае от eлектро ремонт и подмяна.
 • Когато бушоните често „падат”, тогава някъде инсталацията се претоварва и трябва да обърнете незабавно внимание на този проблем. Отлагането ще доведе до по-големи поражения.
 • Все по-силното „жужене” при включване на осветлението или друг консуматор, е сигнал, че има проблем с инсталацията и е време да повикате квалифициран електротехник .

Ако контактите в дома Ви са почти готови да се изтръгнат от основата си, трябва да знаете, че това е изключително опасно. Вземете мерки навреме! Не чакайте да се случи най-лошото! Потърсете квалифициран ел техник в Пловдив

Предпазители (бушони) – тази част от ел. мрежата я предпазва от претоварване. Когато мрежата се натовари или когато кабел, или група от кабели се повредят, бушоните ще прекъснат веригата и ще преустановят протичането на ток. По този начин домът Ви ще бъде предпазен от пожар.

 • Никога не подсилвайте с жички старите порцеланови предпазители (бушони).  Това е предпоставка за претоварване на мрежата, което ще доведе до пожар.

Постепенно старите порцеланови бушони биват все по-трайно измествани от новите модели автоматични предпазители. Съветваме Ви, ако все още използвате стар модел ел.табла, да ги подмените. Електро услуги Пловдив дава две причини. Първо, те са по-чувствителни към проблемното функциониране на токообръщението. С тях домът Ви ще бъде по-безопасно място. Освен това, когато някои от кабелите в мрежата се разхлабят и в следствие на това по мрежата се получи прегряване и опасност от пожар, новите бушони ще уловят това навреме и ще реагират преди опасността да се е случила.

Наред с това, новите автоматични предпазители не се налага да бъдат подменяни и са безопасни за вас и дома ви. Така ще бъдете сигурни и спокойни за жилището си.

При монтаж на нови ел уреди се уверете, че номиналното напрежение на контакта или предпазителя е не по-малко от 10А.

Използвайте само нови АП автоматични предпазители според изискването на уреда и мрежата. Така че да може да функционира правилно при възникнала авария.

Щепсела и контакта трябва да бъдат поддържани сухи за да се избегне токов удар.

Уверете се, че щепсела и контакта са свързани добре. Ако щепсела е горщ, след като е работил половин час моля потърсете електро техник за да избегнете пожар или други инциденти

Не докосвайте електрически кабели или контакти с мокри ръце.

Не използвайте подвижен контакт за големи мощни електо уреди.

Не включвайте в един контакт повече от един голям консуматор на ток ( печки, бойлери, перални, миялни, сушилни, фурни,печки, котлони ).

Когато имате проблем с дефектирал бойлер или старо бойлерно електро табло и желаете смяна или ремонт, единственият изход за качествено свършена работа относно ремонта на бойлера Пловдив и региона е да се обадите на електро услуги Пловдив и ще изпратим добър електротехник, който ще реагира по най-бързия начин по отстраняването.

Нашите цени за Електро услуги в Пловдив…

… са конкурентни за гр Пловдив.  Цялостната оферта за отстраняване на повредата или ремонта се прави след оглед от наш Електротехник и се пристъпва към даден ремонт или услуга единствено при съгласието на клиента. Ако клиентът иска само диагностика или консултация, то дължи само цената за посещението!

 • Новите готварска печка и плотове се продават без захранващ кабел. Ние предлагаме открит и закрит монтаж на готварска печка, фурна, керамични котлони, бойлери, и други електрически уреди. Поставяме захранващ кабел щепсел или твърда връзка според изискванията и това се отпредля от сервизния техник. Предлагаме и зануляване на уреди това се прави за да се обезопаси уреда и да се спазват гаранционните условия за монтаж. Зануляването се използва при двужилна електроинсталация, а при три жилна се заземява електрическия уред.
 • Ако до скоро сте имали централна топла вода и е време да си монтирате бойлер а нямате оставени Електрически кабел и водопроводни  изводи. Ние ще изградим Електро и вик трасета. Ще Ви консултираме за марка и вместимост на бойлера, в предвид вашите нужди за домакинството! За повече информация на: Монтаж на бойлери Пловдив
 • При монтажа на уредите от нас ще ви важи гаранцията!
 • Ремонта на ел уреди трябва да се извърши само от сервизния техник за да получите гаранция и спокойствие!

 

Ако Ви харесаха услугите, харесайте Like чрез социалните бутони. Благодаря :)

Ние изпълняваме всички видове бързи и качествени Електро услуги Пловдив само на домашни инсталации, електро ремонт: аварии, изграждане, монтаж и поддръжка на електроинсталации в битови, търговски или промишлени обекти, диагностика и ремонт на инсталации, смяна на електро табла, монтаж и поддръжка на електрически системи, общи ремонти на поддръжка на стайно, офисно и аварийно осветление, външно и градинско осветление, магазин и офис преустройства, енергииноефективен дизайн. Свързване на електрически уреди: бойлери, съдомиялни, перални, керамични плотове,  уреди за вграждане, готварски печки,фурни, и други електрически уреди по домовете.

Поставяне на захранващ кабел на готварски печки, керамични котлони, фурни за вграждане:

 • Готварските печки, фурни и плотове се продават без захранващ кабел и щепсел.
 • Препоръчително е поставянето на кабел от професионален  електротехник.
 • Задължително е свързването на уреда с кабел препоръчано от фирмата производител!!!
 • Когато търся електротехник в Пловдив за монтиране на уреди

За повече информация разгледайте останалите страници на сайта.

ВиК услуги Пловдив,Домашни ремонти

Бяла техника-Ремонт на бойлериперални, миялни, сушилни, електрически радиатори,керамични котлони

Share