Монтаж на бойлери в Пловдив и региона

 

..

Чудите се кой ще Ви монтира новия бойлер в дома? Вие сте попаднали на точното място. При монтажа на уредите от нас ще ви важи гаранцията!

Винаги можете да разчитате на нас за бърз и качествен монтаж и демонтаж на стария! В момента, в който подадете заявка на телефоните ни, на следващия работен ден от 10.00 до 18.00ч.  специалистите ни ще Ви посетят. След оглед и уточняване на подходящото място, ще пристъпим към монтажа на електрическия бойлер.

Ние предлагаме много добра комплексна услуга (демонтаж и монтаж) на бойлер в Пловдив.

Монтаж се извършва с предварителна уговорка по телефона!

Работим в събота до 14ч., с предварителна уговорка за ден и час.

Цената за монтажа се определя само след оглед от сервизния техник! Винаги, първо се съветвайте с майстора, който ще монтира бойлера ви относно марка, модел и чак тогава пристъпете към закупуването му. Консултантите в магазина не виждат мястото и ситуацията ви и затова не могат да дадат подходящ за вас съвет. Ние препоръчваме, ако бойлерът е на сухо и трудно за ремонт място, без сифон на пода, да се ориентирате към новите модели, със сухи нагреватели. Те могат да се ремонтират без да се източват и така ще спестите от демонтаж и монтаж на уреда, безшумни са при загряване и експлоатация. Вертикалните са по-ефективни, като задържат по-дълго водата от хоризонталните. При монтаж на хоризонтален бойлер трябва да се има предвид от коя страна е електрическата част и да бъде разположена най-малко на 30-40см.от стената, за да има достъп за бъдещи ремонти (да не се налага всеки път свалянето и качването на уреда).

 • Също така предлагаме и демонтаж на всички марки домашни бойлери
 • Водопроводни услуги - смяна и премахване на старите тръби под бойлера. Монтиране на нови меки връзки за топла и студена вода.
 • Монтаж на комбиниран, предпазен и възвратен клапан 1/2 8 бара.
 • Свързване и проверка на електрическата мрежа от ел. табло до бойлера
 • При необходимост смяна или монтаж на отделен предпазител
 • Подмяна на съществуващ предпазител за конкретните изисквания на новия бойлер
 • Монтаж на стена с необходимите елементи според мястото и изискванията
 • Монтаж на бойлери под и над мивка
 • Монтаж на Проточни бойлери, Емона, Юнга, Теси и др.
 • Монтаж на стенни, обемни, вертикални или хоризонтални бойлери
 • Инсталиране на перални, бойлери, съдомиялни и др.
 • Смяната на Електрически уреди трябва да се извърши само от сервизния техник, за да получите спокойствие и сигурност!
 • При монтажа на уредите от нас, ще ви важи гаранцията!
 • Винаги първо се съветвайте с техника, който ще ви монтира бойлера относно марка модел, и чак тогава пристъпете към закупуването му.

Предлагаме и професионален монтаж на автоматични перални, миялни машини, сушилни, готварски печки, керамични котлони, фурни за вграждане, аспиратори и др.

Продаваме и втора употреба бойлери в много добро състояние с направена пълна профилактика!  За повече информация ни се обадете на посочените телефони.

За информация разгледайте Ремонт на Бойлери в Пловдив или ни се обадете на посочените телефони и говорете с квалифицираните ни служители да уговорите посещението.

 

Ако Ви харесаха услугите, харесайте Like чрез социалните бутони. Благодаря :)

 

.


Професионални електро услуги и вик услуги с посещение на място от квалифицирани техници. Електроуслуги, ремонти отстраняване на аварии и монтаж на контакти, ключове, осветителни тела, предпазители, електрически табла, осветителни тела,ел.радиатори и др. ВиК услуги -Смяна, монтаж и подмяна на душ батерии, смесители, кранове, меки връзки, водомери, аксесоари за баня, тоалетни казанчета и др. Отстраняване на аварии, подмяна, изграждане с Полипропилен (ППР), NIBCO и PVC инсталации на ново и старо строителство.

Share