ВиК услуги Пловдив

ВиК услуги Пловдив във вашия дом:

 • Монтаж на бойлери, перални, съдомиялни, сушилни и др
 • Смесители, душ батерии, кранове, меки връзки, клапани
 • Монтаж на душ панели, тоалетни, мивки, бидета, клапани
 • Монтаж и ремонт на тоалетни казанчета, моноблок, смесителни батерии
 • Смяна на водомери, смесители с керамична глава
 • Изграждане и ремонт на водопроводни инсталации с Полипропилен (PPR), NIBCO, тръби с алуминиева вложка и PVC на ново и старо строителство
 • Поставяне топло изолация на тръби
 • Монтаж на аксесоари за баня, кухня
 • Отсраняване на течове от бойлери, перални, миялни
 • Свързване и смяна на пералнибойлери, миялни, сушилни

Възможно е посещение извън работно време след уговорка с техниците!

Работно време от 9.30 до 17.00 ч.

Събота ,Неделя и празници -Почивни дни

Доставка на материали при извършени от нас услуги.

*За комплексна поръчка включваща няколко услуги – отстъпки до 10%.

,

Добре дошли в сайта за Бързи ВиК услуги град Пловдив.

В момента, в който подадете заявка, от 9.00 до 17.30 ч. в удобно време наш водопроводчик ще дойде на място.

Качествени и дребни ВиКуслугиза монтаж и демонтаж на мивки, бойлери, перални, душ батерии, смесители, кранове, тоалетни и др. Изграждане на водопроводни инсталации от Полипропиленови тръби(PPR). Отстраняване на течове и дефекти от водопроводната мрежа в дома.


 

При АварийниВиКуслуги в Пловдив.


Нашите водопроводчици ще Ви предложат качествени ВиКуслуги от всякакъв вид. В момента, в който наш екип поеме ангажимент, Вие не се грижите за нищо, защото ние ще се справим сами с  ВиК аварията или ремонта и доставката на материали!

 • При монтажа на уредите от нас ще ви важи гаранцията!

 • При течове под мивка първо се открива течът нанасящ необратими щети на кухнята: скъсани меки връзки на смесителя, спирателен кран, PVC тръби или др.
 • Следващата стъпка се отстранява повредата. Подменяме кранове, батерии, сифони на мивка, маркучи на миялната или пералнята машина за вграждане или др,
 • При опит сами да си смените кран или мека връзка в повечето случай се къса резбата, при което ние можем своевременно да дойдем и отстраним скъсаната резба, без да се налага да къртим и сваляме плочки.
 • Премахване и изваждане на скъсани резби по ВиК инсталацията.

Нашите водопроводчици инсталират, подменят и извършват всякакъв вид ВиК услуги Пловдив – смесители, кранове, водомери, меки връзки и др. Когато кранът тече, хората сами или с познати се заемат с повредата, но в повечето случай става по-голяма ВиК авария, при което Ви е нужен наистина опитен водопроводчик още в началото.

 • Ако имате повреда на казанчето на тоалетната чиния или тече в самата чиния– повикайте наш водопроводчик! Не поемайте риск сами да отстранявате ВиК проблем. Доверете се на професионалист, който има нужния опит, умения и инструменти. Така спестявате излишни главоболия и пари, като се справяте с повредата веднъж завинаги.

Монтаж и ремонт на бойлериперални и др..

 

 • Ако до скоро сте имали ТЕЦ и е време да си монтирате бойлер а нямате оставени ел и водопроводни  изводи, ние ще ви изградим електрически и водопроводни трасета, и спирателни кранове. Също така ще Ви консултираме за марка и вместимост на бойлера, в предвид вашите нужди за домакинството! За повече информация на: Монтаж на бойлери Пловдив. При монтаж от нашия сервиз ще ви въжи гаранцията.

Ако Ви хареса сервиза, харесайте Like чрез социалните бутони. Благодаря :)

Нашите водопроводчици ще се ангажират да отстранят дори и дребните ремонти за района на гр. Пловдив.

Искате да ремоделирате банята си? Нуждаете се от Водопроводни услуги или ремонти? Колебаете се в избора на смесител и аксесоари? Харесали сте си кухненско обзавеждане от списание? Не знаете дали е възможно да се инсталира в дома Ви? А и на кого да се доверите – никой не остава доволен от Водопроводните услуги, когато извиканият, в дома си ВиК майстор не свършва работата както трябва и до край.

Нашите цени …

… са конкурентни за услуга или ремонти. Цената за отстраняване на повреда се определя след оглед от наш Водопроводчик и се пристъпва към даден ремонт единствено при съгласието на клиента. Ако клиентът иска само диагностика, то дължи само цената за посещението!

ВиК техниците ни разполагат с нужните съоръжения и техника, както и опит и умения. ВиК услуги за аварии на водопроводни инсталации.

Водопроводчик в Пловдив ще посети Вашия дом за изброените по горе водопроводни услуги.

Предлагаме услуги за град Пловдив, изпълнени качествено и в рамките на уговорения срок. Не се ангажирате със закупуването и доставката на материали. Достъпни водопроводни услуги.

За повече информация разгледайте останалите страници на сайта.
ВиК услуги Пловдив, Домашни ремонтиБяла техник,  Електроуслуги


 

и др. с машина или ръчно.
Share