Сервиз за ремонт на керамични котлони, фурни Пловдив

Ние предлагаме на нашите клиенти качествен, професионален сервиз за демонтаж, ремонт на електрически уреди, керамични плотове и готварски печки – фурни за вграждане, аспиратори само по домовете. Не продаваме части за уреди.

Ако се нуждаете от техник да дойде, диагностицира и ремонтира плота, готварската печка за вграждане или аспиратора се свържете с нас на посочените телефони един-два дни предварително.

Преди да дойдат техниците за дефектация, уредите трябва да бъдат почистени от мазнени и около тях да е свободно за работа!

Освен това сервиза предлага свързване, монтаж на всички модели електрически уреди и ще ви важи гаранцията!

Работно време за посещение:

Понеделник – Петък 9.00 – 17.00 ч.

Събота, Неделя и празници  Почивен ден!

Вече не е необходимо да разнасяте тежките уреди по сервизи. Ние сме специализирани да извършим ремонта на място без да е необходимо да се транспортира уреда. Смяната на части по уредите трябва да се извърши само от Сервизния техник!

*БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА ~ при извършен от нас ремонт!

Цената за отстраняване на повредата се прави след дефектация от сервизния техник. Ако клиентът иска само диагностика, то дължи само цената за посещението и дефектация на уреда и усмивка :)

 

 

 

………..

.

Не продаваме резервни части. Ако имате нужда от електро услуги в Пловдив за монтаж на керамичникотлони, фурни за вграждане, готварски печки, бойлер или други електрически уреди ни се обадете за да изпратим електротехник. Монтажа на електрически уред от нас ще ви важи гаранцията.

 

ПРИНЦИП НА РАБОТА НА КЕРАМИЧНИТЕ КОТЛОНИ:
За керамичните плотове са използвани жични нагреватели. Микрокомпютърният контрол позволява да се изберат различни нива на температурата и времето за загряване.

БЕЗОПАСНОСТ!!!

1.Задължително е монтаж на електрическите уреди да е според изискванията на фирмата производител.

2.Защита срещу висока температура. Вграденият температурен сензор долавя всяко прегряване и автоматично ще изключи керамичния плот или електрическата печка от електрическото захранване.

3.Индикатори за остатъчна топли. След използването на керамичния плот остава неизползвана топлина. Появява се светещ символ, който предупреждава за наличието на неизползвана топлина. Когато котлонът изстине, сензорът изгасва сам.

 

ВНИМАНИЕ

1.  Не се опитвайте сами да монтирате и демонтирате керамичния плот, фурна или друг  електрически уред. Често се случва да изгори уреда при неправилен монтаж след което опада гаранцията! 

2. Плотът не трябва да бъде монтиран върху хладилник, съдомиялна или сушилня.

3. Плотът трябва да се инсталира така че да се осигури безопасната му работа.

4. Стената и зоната около керамичния котлон трябва да са устойчиви на топлина.

5. За да се избегнат опасни ситуации, слоестият материал трябва да е топлоустойчив.

6. Не използвайте уреди, които работят с пара, за да почистите котлоните.

7.  Никога не заливайте керамичния плот с вода или други течности, за да избегнете опасни ситуации.

8. Почиствайте плота редовно. За да избегнете натрупването на мазнини и други материи.

9. Никога не включвайте керамичния котлон, без да има поставени съдове върху него. В противен случай може да възникне неизправност в уреда.

10. Ако забележите инсекти в жилището си, взимайте мерки навреме. Хлебарките са електропроводими и обичат топлината, която се отдава от процесора. Те се привличат от електромагнитното му излъчване. Хлебарките причиняват късо съединение, което понякога може да доведе до закупуването на нова платка или невъзможен ремонт!

11.Бъдете внимателни и не разсипвайте и не разливайте захар или продукти, съдържащи захар, върху плота, защото те могат да реагират на нагорещената стъклокерамика и да повредят нейната повърхност. 

12 Не плъзгайте съдовете върху плота, за да не повредите стъклокерамичната повърхност

13. Използвайте тенджери и тигани с дебело и напълно плоско дъно.  Не се препоръчва използването на тенджери/тигани с по-малък диаметър, от този, който е показан върху зоната на нагряване.

 

Ако Ви хареса сервиза, харесайте Like чрез социалните бутони. Благодаря

Сервиз извършва монтаж и ремонт на керамични котлони вградени, фурни за вграждане, електрически бойлериавтоматични пералнисъдомиялни,сушилниконвектори по домовете.

Специализиран сервиз за ремонт на домакински фурни и плотове за вграждане Ariston, Beko, Indezit, Gorenje, Whirlpool, Bosch, AEG, Neo,Finlux, Crown, Amica, Teka, Candy и други в Пловдив.

Електро услуги и ВиК ремонти, отстраняване на повреди, монтажи и поддръжка.

Share