Монтаж на бойлери в Пловдив и региона

 

..

Чудите се кой ще Ви монтира новия бойлер в дома? Вие сте попаднали на точното място. При монтажа на уредите от нас ще ви важи гаранцията!

Винаги можете да разчитате на нас за бърз и качествен монтаж и демонтаж на стария! В момента, в който подадете заявка на телефоните ни, на следващия работен ден от 10.00 до 18.00ч.  специалистите ни ще Ви посетят. След оглед и уточняване на подходящото място, ще пристъпим към монтажа на електрическия бойлер.

Ние предлагаме много добра комплексна услуга (демонтаж и монтаж) на бойлер в Пловдив.

Монтаж се извършва с предварителна уговорка по телефона!

Работим от Понеделник до Петък (от 9.00 до 17.00ч.) с предварителна уговорка за ден и час.

Цената за монтажа се определя само след оглед от сервизния техник! Винаги, първо се съветвайте с майстора, който ще монтира бойлера ви относно марка, модел и чак тогава пристъпете към закупуването му. Консултантите в магазина не виждат мястото и ситуацията ви и затова не могат да дадат подходящ за вас съвет. Ние препоръчваме, ако бойлерът е на сухо и трудно за ремонт място, без сифон на пода, да се ориентирате към новите модели, със сухи или керамични нагреватели само за вертикални. Те могат да се ремонтират без да се източват и така ще спестите от демонтаж и монтаж на уреда, безшумни са при загряване и експлоатация. Вертикалните са по-ефективни, като задържат по-дълго водата от хоризонталните. При монтаж на хоризонтален бойлер трябва да се има предвид от коя страна е електрическата част и да бъде разположена най-малко на 30-40см.от стената, за да има достъп за бъдещи ремонти (да не се налага всеки път свалянето и качването на уреда).

 • Също така предлагаме и демонтаж на всички марки домашни бойлери до 120 литра.
 • Водопроводни услуги - смяна и премахване на старите тръби под бойлера. Монтиране на нови меки връзки за топла и студена вода.
 • Монтаж на комбиниран, предпазен и възвратен клапан 1/2 до 8 бара.
 • Свързване и проверка на електрическата мрежа от ел. табло до бойлера
 • При необходимост смяна или монтаж на отделен предпазител
 • Подмяна на съществуващ предпазител за конкретните изисквания на новия бойлер
 • Монтаж на стена с необходимите елементи според мястото и изискванията
 • Монтаж на бойлери под и над мивка
 • Монтаж на Проточни бойлери, Емона, Юнга, Теси, Делимано и др.
 • Монтаж на стенни, обемни, вертикални или хоризонтални бойлери
 • Инсталиране на перални, бойлери, съдомиялни и др.
 • Смяната на Електрически уреди трябва да се извърши само от сервизния техник, за да получите спокойствие и сигурност!
 • При монтажа на уредите от нас, ще ви важи гаранцията!
 • Винаги първо се съветвайте с техника, който ще ви монтира бойлера относно марка модел, и чак тогава пристъпете към закупуването му.

Предлагаме и професионален монтаж на автоматични перални, миялни машини, сушилни, готварски печки, керамични котлони, фурни за вграждане, аспиратори и др.

Втора употреба бойлери в добро състояние с направена профилактика!  За повече информация ни се обадете на посочените телефони.

За информация разгледайте Ремонт на Бойлери в Пловдив или ни се обадете на посочените телефони и говорете с квалифицираните ни служители да уговорите посещението.

 

Ако Ви харесаха услугите, харесайте Like чрез социалните бутони. Благодаря :)

 

.


Професионални електро услуги и вик услуги с посещение на място от квалифицирани техници. Електроуслуги, ремонти отстраняване на аварии и монтаж на контакти, ключове, осветителни тела, предпазители, електрически табла, осветителни тела,ел.радиатори и др. ВиК услуги -Смяна, монтаж и подмяна на душ батерии, смесители, кранове, меки връзки, водомери, аксесоари за баня, тоалетни казанчета и др. Отстраняване на аварии, подмяна, изграждане с Полипропилен (ППР), NIBCO и PVC инсталации на ново и старо строителство.

Share