Имате нужда от Електро услуги в Пловдив?

,Винаги може да се разчита на нас когато имате нужда от качествени и професионални домашни Електро услуги в Пловдив!

Квалифицираните ни електротехници в Пловдив са  специализирани в широк кръг от ремонти.

В момента, в който подадете заявка, в работно време от 9.00 до 18.00 ч. наш електротехник в Пловдив ще дойде на място. Независимо дали е авария или става въпрос за проверка и подмяна на един контакт или др. Работим в почивните дни при спешност с предварителна уговорка.

Не се притеснявайте да ни потърсите, дори ако става въпрос само да завием крушка.

 • Всичко по Вашата електрическа инсталация. Ремонти, монтажи, изграждане и обзавеждане на всички видове електроинсталации. Ремонт и монтаж на лампи,  плафониери,  LED осветление, ключове, контакти, предпазители, Електрически табла, предпазители и др.  Извършваме електро услуги в Пловдив и близките населени места.
 • Смяна на ел. табло за Пловдив

 • Ремонт на бойлери, керамични котлони и фурни за вграждане
 • Монтаж на осветителни тела, лунички, плафони, електроремонти
 • Ремонт електрически табла, автоматични предпазители
 • Mонтаж на ел уреди в Пловдив и близките населени места
 • Ремонт електроинсталации на апартаменти, къщи и вили
 • Монтаж на електрически уреди: бойлери, перални, миялни, готварски печки, фурни и др.
 • Смяна и монтаж на автоматични предпазители, главни бушони, захранващи кабели и др.
 • Ако непрекъснато горят крушките в дома (коридор, кухня, хол, баня или др.)
 • Ако замирише на изгоряло или бакелит веднага спрете консумацията на ток и потърсете електротехник

Не се притеснявайте да ни потърсите, дори ако става въпрос само да завием крушка.

Загряването на електрически компоненти – кабели, ключове, контакти, бушони и табла е предпоставка за електрическа авария. Изчакването и неотстраняването на време, може да донесе големи материални щети на вас и вашето жилище. Не пестете средства от това. Доверяваите се само на специалист електротехник, който ежедневно се сблъсква със ситуации в сферата на електро услугите. Нашите техници бързо и качествено ще отстранят електроаварията. Проблеми с електро инсталациите са често срещани и се случват на десетки семейства, всеки ден. Когато се случи на вас не се притеснявайте и не изпадайте в паника на кого да се обадите. Първо запазете самообладание, след което ни позвънете и разкажете на кратко възникналата ситуация. Ние ще ви посъветваме как да действате, докато дойдем да отстраним електроаварията.

Специализирани сме в електро услуги, само на домашни ел. инсталации. Двужилни и трижилни, на ново и старо строителство 220V. Електрическото табло има функция да защитава от късо съединение и претоварване на електрическата мрежа, ако установите, че таблото е неизправно преустановете ползването на електрическите уреди и се свържете с нас, в работно време, за да можем да реагираме навреме. Не се притеснявайте да ни потърсите, дори ако става въпрос само да завием крушка.

Ако Ви харесаха услугите, харесайте Like чрез социалните бутони. Благодаря :)

 

,,,,,,

 • Не рискувайте сами да извършвате електро услуги като сменяте ключовете или контактите в дома си, много често се случва да се обърка нещо при непрофесионално извършен монтаж и да стане късо съединение в цялата електроинсталация на апартамента. Така, в опит да спестите малка сума за монтажа или смяната, ще Ви излезе доста солено за откриване на точното място на повредата и подмяната на изгорелите елементи, при което ние отказваме такива заявки.
 • Ако търся добър Електротехник в Пловдив ние притежаваме умения за извършване на електрически услуги във всякакви ситуации, свързани с електричество и подмяна на електрически уреди, контакти, разклонители, щепсели, осветителни тела, фасунги, ключове, бойлери,  и др. Ние ще монтираме най-професионално и безопасно, за да сте спокойни, че за в бъдеще няма да имате проблеми.
 • Извършваме освен електро услуги в Пловдив, и ремонт на бяла битова техника по домовете. Вместо да се чудите кога и как ще можете да занесете уреда на сервиз, ние идваме на място. Защо да го пренасяте, като 90% от ремонтите можем да извършим направо в дома.
Share