Обемни бойлери AEG от 30 до 150 литра. Полезно

product_2255

Серия обемни бойлери от 30 до 150 литра за вертикален и хоризонтален монтаж, осигуряват достатачно топла вода за дом. Новата технология на AEG, серията покрива всички стандарти за енергоспестяващи уреди. Водата се нагрява от електрически нагреватели. Има и функцията за бързо нагряване с която можете да съкратите времето за загряване. Електронното управление помага за по-лесното задаване на различинте режима на работа. При някои модели с дигиталния дисплей Ви дава информация за избраната температура и различни функции. Водосъдържателят е с специално покритие CoPro което предпазва от корозия и магнезиев анод за варовита вода. При загряване, нагряването на вода се повишава и отваря предпазния клапан. Топлоизолацията е от екологична полиуретанова пяна. При изписването на грешки, мигане на диспелиа, издаване на звуков сигнал или други дефекти ведна прекъснете захранването на бойлера.  Обадете ни се в работно време на посочениет телефони за ремонт на бойлери в Пловдив. Не се опитвайте сами да отремонтирате уреда.

product_784

За моделите бойлери с дисплей: – Икономичен режим EcoComfort  - първоначално е нагласен в този режим) – той подсигурява максималното количество топла вода. Температурата на загряване на водата след една седмица ползване на уреда автоматично се намалява от 85ºC) на 60 ºC). Ръчно можете да задавате температура на загряване между 61 и 70 градуса. Това е възможно и веднага след въвеждане в експлоатация и автоматично намаляване на температурата. Ако сте избрали температура на загряване 70 ºC), след една седмица тя автоматично се намалаява на 60 ºC).

- Икономичен режим EcoPlus – този режим е за пестене на енергия – Уредът загрява автоматично на 60 ºC). Когато сте изразходвали 40% от водата, загряването започва.
- Икономичен режим EcoDynamic – този режим Ви предлага максимална икономичност. Уредът изчислява кога през деня ползвате вода и какво количество за седмицата. За сдедващата седмица, Вие разползгате със съответното количество смесена вода в съответния час. Уредът следи Вашето поведение на ползувател на вода и автоматично нагласява загряването. Този енергоспестяващ режим е подходящ ако ползвате топла вода в определен час от седмицата. Ако промените навиците си, промяната в режима на уреда ще се отрази на следващата седмица.

Предлагаме мобилен сервиз бойлери Пловдив с което не се ангажирате да разнасяте тежките електрически уреди. Не се колебайте да ни се обадите в работно време на посочени телефони.

 

Share