Монтаж на миялни и перални в Пловдив

Извършваме професионален ремонт и монтаж на перални, съдомиялни, бойлери, сушилни, готварски печки, фурни и  керамични котлони в Пловдив и региона.

  • При монтаж на уредите от нас ще ви важи гаранцията!

 

Монтажът и демонтажът на уреди вече не е свързано със загуба на време в търсене на различни майстори за Електро и ВиК монтажи и услуги.

В момента, в който подадете заявка на телефоните ни – (oт Понеделник до Петък),  ще изпратим подходящия специалист в работно време от 10.00 до 17.00 ч. След оглед и уточняване на подходящото място ще пристъпим към монтаж на домашния уред. Само с предварителна уговорка работим в почивния ден събота, при спешност с уговорка от предния ден .

Предлагани услуги:

Ремонт и монтаж на всички марки и модели автоматични перални, миялни и слушилни - AEG, Ariston, Bosch, Beko, Candy, Elektrolux, Gorenje, Fagor, Indesit, LG, Midea, Neo, Samsung, Simens, Siltal, Whirlpool, Zanussi и други.

Цената за монтаж се прави след оглед от сервизния техник. Ако клиентът иска само консултация относно монтажа, то дължи само цената за посещението и консултацията за уреда.

Монтажът на уредите не приключва само с това. Предлагаме  доставка, монтаж и ремонт на бойлер Пловдив. Проточните бойлери, които вършат доста добра работа за получаване на топла вода за кратко време, са предпочитани сред нашите клиенти. За повече информация може да разгледате тук

Ако Ви харесаха услугите, харесайте Like чрез социалните бутони. Благодаря :)

Installing

Професионални електроуслуги и вик услуги с посещение на място от квалифицирани електротехник или водопроводчик. Електро услуги Пловдив, ремонти и довършителни работи, отстраняване на повреди,аварии и поддръжка на контакти, ключове, осветителни тела, предпазители, електрически табла, осветителни тела, ел.радиатори и др. ВиК услуги Пловдив -монтаж на душ батерии, смесители, кранове, меки връзки, водомери, аксесоари за баня, тоалетни казанчета и др. Отстраняване на течове, подмяна, изграждане с Полипропилен (ППР), NIBCO и PVC инсталации на ново и старо строителство. Монтаж и подмяна на душ батерии, смесители, кранове, меки връзки, водомери, аксесоари за баня, тоалетни казанчета и др.

Share